ГоловнаСвіт

У Санкт-Петербурзі провели акцію проти анексії Криму

"Кримнаш" - це повторна депортація кримських татар

У суботу к Санкт-Петербурзі активісти коаліції "Демократичний Петербург" провели акцію "Ціна Криму" проти анексії півострова Росією.

Як повідомляє "Крым.Реалии", активісти вишикувалися в ланцюг одиночних пікетів на Невському проспекті. Пікетувальники тримали в руках плакати з гаслами проти самоізоляції Росії. Серед плакатів був один, присвячений кримським татарам, його тримав організатор акції Всеволод Нелаєв.

Фото: ru.krymr.com

"Більшість плакатів присвячені ситуації в Росії після цієї події (анексія Криму, - ред.) - це збільшення цін на продукти харчування удвічі, це санкції західних країн і так звані "самосанкціі" - ідіотизм, який позбавив наших громадян можливості купувати якісні продукти харчування з країн ЄС. При цьому наші продукти теж подорожчали вдвічі. Тому ситуація дуже важка. Але у мене інший плакат: "Кримнаш" - це повторна депортація кримських татар", - підкреслив Нелаєв.

Нагадаємо, на святкування анексії Криму Росією в центрі Москви прийшли понад 110 тис. осіб. У заході взяли участь відомі російські артисти і кримські "політики".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram