ГоловнаСвіт

Ізраїль та сектор Гази обмінялися ракетним вогнем: 15 постраждалих

Під час обстрілу постраждали 10 палестинців

Ізраїль та сектор Гази обмінялися ракетним вогнем: 15 постраждалих
архив
Фото: EPA/UPG

Ізраїль випустив 15 ракет по імовірних місцях дислокації бойовиків ХАМАС в секторі Гази у відповідь на 14 ракет, які раніше випустили палестинські бойовики.

Про це 3 липня повідомляє агентство Рейтер. Обстрілу з боку палестинців, зокрема, піддалися ізраїльські міста Ашкелон та Сдерот. Під час цього пошкоджено два будинки в Сдероті, ніхто не постраждав. Дві ракети були перехоплені ізраїльською протиракетною системою.

У секторі Гази поранення під час обстрілу з боку Ізраїлю отримали 10 мирних жителів. Одна з ракет впала поряд з житловими будинками.

Обмін авіаударами між Палестиною та Ізраїлем триває з першого дня початку операції з пошуку трьох зниклих учнів єврейської релігійної школи, які зникли 12 червня недалеко від міста Хеврон. Прем'єр-міністр країни Біньямін Нетаньяху звинуватив у викраденні дітей ХАМАС. 1 липня тіла підлітків знайшли на Західному березі річки Йордан. Через кілька годин після цього ізраїльські ВПС здійснили масований обстріл сектора Гази, випустивши в бік анклаву 34 ракети.

Окрім того, незабаром після цих подій у лісі під Єрусалимом виявили тіло 16-річного палестинця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram