ГоловнаСвіт

Білл Клінтон знявся в передвиборному ролику Обами

Вибори президента США відбудуться 6 листопада.

Білл Клінтон знявся в передвиборному ролику Обами
Билл Клинтон
Фото: Youtube

Колишній президент США Білл Клінтон знявся в рекламному ролику в рамках передвиборної кампанії нинішнього президента країни Барака Обами, який переобирається на другий термін.

Ролик під назвою "Він усе робить правильно" випустили 24 жовтня. На відео Клінтон говорить, що претензії, які тепер висувають Обамі, звучать для нього знайомо. "Ті самі люди говорили, що мої ідеї знищать робочі місця, і називали мене останніми словами. Що ж, ми створили 22 мільйони нових робочих місць і перетворили дефіцит бюджету на профіцит", - зазначає Клінтон.

Республіканська партія також представила 24 жовтня ролик на підтримку свого кандидата Мітта Ромні. У ролику знявся голлівудський актор і режисер Клінт Іствуд. Іствуд говорить, що "за останні кілька років Америка була зруйнована", згадуючи безробіття і зовнішній борг США. "Коли хтось не виконує своєї роботи, з нього треба спитати", - промовляє Іствуд тієї миті, коли в ролику показують Барака Обаму. На думку актора, країна не переживе другого терміну Обами, який просто стане повторенням першого.

І Клінтон, і Іствуд раніше вже виступали на підтримку своїх кандидатів, однак ще не знімалися в роликах. Після того, як Іствуд знявся в рекламі Chrysler, показаної під час Super Bowl, в американських ЗМІ поширилася чутка, що актор, відомий своїми республіканськими поглядами, може підтримати на майбутніх виборах демократа Обаму. У ролику під назвою It's Halftime in America Іствуд говорив: "Цю країну можна вкласти одним ударом. Ми знову піднімемося, і тоді весь світ почує ревіння наших моторів." Сам Іствуд політичний підтекст у рекламі Chrysler спростував.

Вибори президента США відбудуться 6 листопада. За підсумками фінальних дебатів, що пройшли днями, перемогу отримав Барак Обама. Попри це, згідно з останніми опитуваннями, шанси кандидатів на виборах залишаються рівними - за кожного висловлюються 46-47 відсотків респондентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram