ГоловнаСвіт

Китайці анонсували планшет із вбудованим проектором

У пристрої є роз'єм HDMI, гніздо для навушників і слот для карток пам'яті.

Китайці анонсували планшет із вбудованим проектором

Китайська компанія Smart Devices представила планшет SmartQ-U7. Головною особливістю пристрою є вбудований піко-проектор.

Яскравість проектора становить 40 люменів за шкалою ANSI. Проектор дозволяє відображати на стіні або будь-якій інший прийнятній поверхні презентації, фотографії, фільми й інший контент із пам'яті планшета.

Розмір проекції дорівнює 50 дюймів, а розподільча здатність - 854 на 480 точок. Планшет слід тримати на відстані близько 1,8 метра від поверхні, на яку проектується зображення.

SmartQ-U7 працює під управлінням Android 4.1. Апарат оснащений 7-дюймовим екраном і двоядерним процесором, має гігабайт оперативної пам'яті. У пристрої є роз'єм HDMI, гніздо для навушників і слот для карток пам'яті.

Апарат ще не надійшов у продаж, але ціна на нього вже відома. Версія SmartQ-U7 з вісьмома гігабайтами внутрішньої пам'яті буде коштувати 315 доларів США, а з шістнадцятьма гігабайтами пам'яті - 400 доларів США.

SmartQ-U7 став одним з перших планшетів із вбудованим проектором. Смартфони з такою функцією вже існують; найпопулярнішим із них є Samsung Galaxy Beam, анонсований у лютому 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram