ГоловнаСвіт

Путін приїде до "Буранівських бабусь"

Поїздка відбудеться влітку.

Путін приїде до "Буранівських бабусь"

Президент РФ Володимир Путін планує побувати в гостях у "Буранівських бабусь" в Удмуртії цього літа, а з датою визначиться після серії закордонних візитів.

Про це повідомив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, у фіналі конкурсу "Євробачення-2012", який проходив у Баку в ніч проти неділі, "Буранівські бабусі" з піснею Party For Everybody здобули друге місце. Путін привітав удмуртський колектив з успішним виступом і висловив намір побувати в їхньому селі, щоб познайомитися особисто, подивитися, як вони живуть, переконатися, чи дійсно там так погано з телебаченням, оскільки повідомляли, що в Бураново є тільки один телевізор - у сільраді.

"Ця поїздка відбудеться влітку, але з огляду на те, що до саміту "двадцятки" в Лос-Кабос порядок денний перевантажений, можна очікувати, що точну дату визначать після 20 червня", - сказав Пєсков.

Зустріч лідерів G20 відбудеться в мексиканському курортному місті Лос-Кабос 18-19 червня. Планують, що в рамках саміту пройде перша зустріч Путіна після його вступу на посаду глави російської держави з президентом США Бараком Обамою.

До цього, 31 травня - 1 червня Путін відвідає з візитами Білорусь, Німеччину та Францію, 3-4 червня візьме участь у саміті Росія-ЄС у Санкт-Петербурзі. З північної столиці Росії президент вирушить 4 червня в Узбекистан з офіційним візитом. Потім 5-6 червня на запрошення голови КНР Ху Цзіньтао він приїде до Китаю з державним візитом. На 6-7 червня заплановано участь Путіна в засіданні Ради глав держав Шанхайської організації співпраці в Пекіні, звідки він вилетить з офіційним візитом до Казахстану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram