>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гвоздик пояснив, чому він не проводить бої в Україні

Усьому виною - фінансове питання.

Гвоздик пояснив, чому він не проводить бої в Україні
Александр Гвоздик
Фото: stwnews.es

Ексчемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) розповів, чому він вважає за краще боксувати винятково за межами України.

За словами 33-річного бронзового призера лондонської Олімпіади-2012, такий поєдинок буде для нього фінансово невигідним.

"Звичайно хотів би виступити на батьківщині, в Харкові. Але, знову ж таки. Я не хочу розповідати байки, що "Я хотів би, але не можу". Мені на сьогодні 33 роки. У мене є сім'я і будь-яка підготовка до бою - це те, куди ти вкладаєш фінанси, здоров'я і купу зусиль. Безкоштовно сьогодні я це робити не готовий і не хочу. Якщо я не зможу сьогодні заробляти цим собі на життя, то ким я піду працювати? Підсобником або в "МакДональдс" касиром?" - відверто задається питанням українець.

"В Україні на сьогодні ситуація така, що не вийде на цьому, скажімо так, відбити всі витрачені зусилля. З ким я буду боксувати в Україні? Природно, мені потрібно підібрати гідного суперника, я ж не буду боксувати з якимось першорозрядником з клубів. А щоб боксувати з гідними суперниками на гідному рівні потрібно пройти відповідну підготовку з хорошими спаринг-партнерами, що затратно і напряжно. Відповідно, хочеться отримати винагороду за свою працю.

Тому бій в Україні  малоймовірний, тому що в Україні ця індустрія так не розвинена, як у США", - сказав Гвоздик в інтерв'ю Ready to Fight.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram