>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У матчі Ліги Європи команда покинула поле через прапор Нагірного Карабаху, що з'явився над ареною

Футболісти "Карабаху" продемонстрували громадянську позицію.

Під час матчу другого туру Ліги Європи між командами "Дюделанж" і "Карабах" (1:4), який відбувся напередодні в Люксембурзі, стався провокаційний епізод з політичним підтекстом.

Після того як азербайджанська команда на 30-й хвилині забила другий гол у ворота господарів над спортивною ареною "Жозі Бартель" з'явився дрон, до якого був прикріплений прапор ніким невизнаної Нагірно-Карабаськой Республіки, повідомляє azerisport.com.

Фото: azerisport.com.

Відразу після інциденту головний тренер гостей Гурбан Гурбанов повів свою команду з поля, а рефері поєдинку зупинив зустріч.

Матч було перервано на 25 хвилині.

У цей час у фанів азербайджанської команди виник конфлікт з правоохоронними органами. А деякі футболісти "Карабаху" перед тим, як покинути поле, навіть намагалися м'ячем збити керований дрон.

Представники клубу "Карабах" висловили своє невдоволення і стурбованість через таку провокацію представникам "Дюделанжа" і УЄФА.

Фото: azerisport.com.

Водночас керівництво Асоціації футбольних федерацій Азербайджану (АФФА) негайно зв'язалося з УЄФА і висловило свою стурбованість з приводу провокації. АФФА направила офіційний лист-скаргу, де також зажадала вжити відповідних заходів.

Відповідальність за появу дрона взяли на себе ультрас Першого вірменського фронту, повідомляє видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram