>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Колишній тренер донецького "Олімпіка" очолив львівські "Карпати"

Керівництво клубу проігнорувало заяву фанатів.

Колишній тренер донецького "Олімпіка" очолив львівські "Карпати"
Роман Санжар
Фото: fckarpaty.com

Новим головним тренером львівського футбольного клубу "Карпати" став 40-річний Роман Санжар.

Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

Старшим тренером команди призначено Олексія Зміївського, тренером з роботи з воротарями - Станіслава Тищенка.

Раніше фанати львівських "Карпат" вступили в опозицію до керівництва клубу в зв'язку з перспективою заміни головного тренера Олександра Чижевського на Романа Санжара. Вболівальники виступили за те, щоб Чижевський продовжив роботу з командою.

Уродженець Донецька Роман Санжар - вихованець донецького "Шахтаря". Виступав за донецький "Металург", дружківський "Машинобудівник", криворізький "Кривбас", луганську "Зорю" і донецький "Олімпік".

У 2013-му почав тренерську діяльність і очолив "Олімпік". Разом з донецькою командою виграв Першу лігу. Команда під керівництвом Санжара вийшла в півфінал Кубка України, взяла участь в Лізі Європи.

У жовтні 2018 року Санжар покинув пост головного тренера "Олімпіка".

Нагадаємо, після 6-ти турів чемпіонату України "Карпати" розташувалися в турнірній таблиці на передостанньому місці, маючи в активі 5 очок.

Донецький "Олімпік", який займає останнє місце в турнірній таблиці, напередодні теж отримав нового головного тренера. Ним став іспанець Вінсенте Гомес, який до недавнього часу працював асистентом головного тренера київського "Динамо" Олександра Хацкевича, звільненого з посади в середині серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram