>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін розкритикував політичне рішення Мхітаряна не їхати в Баку на фінал Ліги Європи

Олег Блохін назвав вибір Генріха Мхітаряна "дурістю".

Блохін розкритикував політичне рішення Мхітаряна не їхати в Баку на фінал Ліги Європи
Олег Блохин
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Легенда київського "Динамо", єдиний тренер в історії українського футболу, який вивів національну збірну до чвертьфіналу світового чемпіонату Олег Блохін розкритикував рішення хавбека лондонського "Арсенала" Генріха Мхітаряна відмовитися від поїздки в Баку на фінальний матч Ліги Європи проти "Челсі".

"На поведінку Генріха Мхітаряна не потрібно звертати уваги. Не можу сказати, чому він не прилетів. Чи то через те, що не потрапляє до складу, чи то з політичних причин", - наводить слова Блохіна Azerisport.com.

"Нехай він сам виступить і все пояснить. Для мене його рішення - дурість. На його місці я б приїхав і грав у футбол", - зазначив український фахівець, який вже третій день перебуває з візитом в Баку.

Крім того, екс-форвард збірної СРСР поділився враженнями від перебування в столиці Азербайджану.

"Баку - чудове місто. Погода і кухня просто відмінна. Навіть в Європі таких міст мало. Все дуже сподобалося.

Що стосується незадоволених, то хтось завжди буде незадоволений, французи і британці. Все це вже неважливо, адже УЄФА ухвалив своє рішення. Коли фінал Ліги чемпіонів дали столиці України, то було схоже, чому фінал у Києві. Не треба звертати на це увагу", - підсумував володар "Золотого м'яча" (France Football)-1975.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram