>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капітан "Челсі" заявив про свою неповагу до головного тренера і оголосив про відхід з клубу

Гаррі Кехілл розніс Мауріціо Саррі.

Капітан "Челсі" заявив про свою неповагу до головного тренера і оголосив про відхід з клубу
Гарри Кэхилл
Фото: EPA/UPG

Капітан лондонського "Челсі" Гарі Кехілл заявив, що покине клуб із "Стенфорд Бридж" наприкінці сезону, повідомляє The Telegraph.

Основною причиною, за словами Кехілла, стало нешанобливе, на його погляд, ставлення з боку головного тренера Мауріціо Саррі, який позбавляє його ігрової практики без пояснення причин.

"Якщо поглянути на загальну картину, а не на цей сезон конкретно, то ми з "Челсі" відмінно підійшли одне одному. Тут я зміг проявити себе на найвищому рівні, віддаючи всі свої сили за клуб і футболку, коли виходив на поле. Але сезон 2018/19 особисто для мене виявився просто жахливим, але я зітру його з голови, коли покину клуб", - заявив Гаррі в ексклюзивному інтерв'ю The Telegraph.

"Нинішній сезон видався дуже складним. За минулі шість років я виграв з "Челсі" все, що міг, а зараз мені доводиться стежити за матчами з трибун - і це не те, чого я чекав. Я знаю, як працює клуб, у мене чудові стосунки з гравцями і персоналом, але який від цього толк, коли тренер не використовує тебе як гравця без пояснення причин", - зазначає Кехілл.

Крім того, капітан "пенсіонерів" заявив, що не поважає головного тренера.

"Мені важко поважати того, хто не поважає мене, не поважає те, чого ти домігся в клубі. Така ситуація була не тільки зі мною, але і з іншими гравцями, і це неправильно. Навколо тривають розмови, що я завершую кар'єру, але це не так. Я впевнений, що проведу ще три або чотири сезони, якщо судити за моєю формою.

Я покидаю "Челсі", будучи вдячним всім гравцям, співробітникам і уболівальникам. Я йду з високо піднятою головою", - підсумував Кехілл.

Додамо, що в нинішньому сезоні гравець збірної Англії провів за "Челсі" всього 7 матчів у всіх турнірах, причому тільки одну гру в Англійській Прем'єр-лізі, з'явившись на полі на 21 хвилину.

Нагадаємо, Кехілл був представлений як гравець "Челсі" 16 січня 2012 року. З допомогою трансферу Кехілла банківський рахунок клубу "Болтон" поповнився на 7 млн фунтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram