>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Двох топових російських футболістів заарештували на два місяці за п'яну бійку

Вони побили стільцем директора департаменту одного з міністерств.

Двох топових російських футболістів заарештували на два місяці за п'яну бійку
Фото: Sports.ru

Два топових російських футболісти Павло Мамаєв і Олександр Кокорін, а також брат Кокоріна Кирило були заарештовані в четвер за підозрою в хуліганстві.

Про це пише ТАСС.

Вранці 8 жовтня футболісти, перебуваючи в нетверезому стані, разом з друзями побили ногами водія ведучою Першого каналу Віктора Соловйова, який зробив їм зауваження за те, що вони копали машини на парковці біля одного з московських готелів. А через 40 хвилин в кафе Кокорін і Мамаєв отримали ще одне зауваження - від директора Департаменту Мінпромторгу Дениса Пака. У відповідь вони вдарили його стільцем.

Кокорін під час засідання суду зізнався, що вони з Мамаєвим порівнювали Пака, що сидів за сусіднім столом, з південнокорейським співаком PSY. Пак образився і обматюкав футболістів.

За цими фактами столична поліція розслідує три кримінальні справи: дві з них за ст. 116 КК РФ ("Побої") і одна безпосередньо щодо Кокоріна і Мамаєва за ч. 2 ст. 213 КК РФ ("Хуліганство за попередньою змовою").

Обидва футболісти виступають за топові клуби: Кокорін - за петербурзький "Зеніт", а Мамаєв - за "Краснодар". Кокорін виступає за збірну Росії, Мамаєв теж грав у ній раніше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram