>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джошуа нокаутом захистив 4 пояси чемпіона світу в поєдинку з Повєткіним

Бій було зупинено в 7 раунді.

Джошуа нокаутом захистив 4 пояси чемпіона світу в поєдинку з Повєткіним
Фото: EPA/UPG

На легендарному "Вемблі" у Лондоні пройшов боксерський поєдинок між чемпіоном світу за версіями IBO, WBA, IBF і WBO у важкій ваговій категорії Ентоні Джошуа та офіційним претендентом Олександром Повєткіним.

На кону стояли всі чемпіонські пояси англійця.

Бій закінчився достроково в 7 раунді технічним нокаутом "Російського Витязя".

Варто зазначити, що претендент більш активно і агресивно почав поєдинок, в перших раундах йому досить успішно вдавалося розривати дистанцію і входити в ближній бій. Кілька його ударів навіть вразили чемпіона.

Проте варто зазначити, що в першій половині бою Повєткін був настільки хорошим, наскільки йому це дозволяв Джошуа, команда якого обрала тактику виснаження суперника.

З 6-го раунду стало помітно, що сили росіянина починають його залишати, пересування по рингу сповільнилося і реакція дещо притупилася.

І в наступному раунді Джошуа скористався втомою Повєткіна, провів два потужних удари в голову, відправивши претендента у нокдаун.

Віддамо належне Повєткіну, небагато боксерів зуміли б піднятися з колін після такого глибокого нокдауну.

Проте вже в наступній атаці Джошуа завершив поєдинок і зберіг звання чемпіона світу за чотирма версіями.

Так непереможений британець довів свої показники до 22-х перемог, 21 з яких була досягнута нокаутом.

Нагадаємо, 1 грудня на арені "Staples Center" в Лос-Анджелесі свій поєдинок проведуть чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер і колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі.

Переможець зустрінеться 13 Квітня 2019 року з Ентоні Джошуа в об'єднувальному бою за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram