>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Китаї пройшов матч за Суперкубок Франції між ПСЖ і "Монако" (оновлено)

"Парі Сен-Жермен" обіграв клуб "Монако" 4:0 і увосьме став володарем Суперкубка Франції.

У Китаї пройшов матч за Суперкубок Франції між ПСЖ і "Монако" (оновлено)
"Пари Сен-Жермен"
Фото: EPA/UPG

У Китаї у місті Шеньчжень на Спортивному Центрі для Універсіади пройшов матч за Суперкубок Франції, в якому за традицією зустрічаються переможці чемпіонату і володарі Кубка.

Однак цього разу традицію було порушено, оскільки "Парі Сен-Жермен" минулого сезону зробив дубль, вигравши і першість країни, і Кубок Франції.

Суперником ПСЖ була команда, що посіла в чемпіонаті друге місце - "Монако".

Зазначимо, що матч за Суперкубок став офіційним дебютом для наставника парижан Томаса Тухеля і голкіпера Джанлуїджі Буффона.

Гострого протистояння очікувано не сталося. Кадрові втрати монегасків - цього літа "Монако" втратив Лемара, Фабіньо, Конголо, Діакабі, Мейте і Моутіньо, за яких клуб виручив 160 млн євро - не могли не позначитися на спортивній складовій. Крім того, лідер "Монако" - Радамель Фалькао приєднався до команди лише у п'ятницю (колумбієць прибув у Китай лише для участі в деяких маркетингових кампаніях) і прогнозовано на полі не з'явився.

У підсумку голи Анхеля Ді Марії (33-тя хвилина) і Крістофера Нкунку (40) у першому таймі, а також Тімоті Веа і того ж Ді Марії (90) у другій половині зустрічі (67) забезпечили парижанам беззастережну перемогу 4:0 і черговий трофей.

Варто додати, що італієць Марко Верратті став першим гравцем, який виграв шість титулів Суперкубка Франції.

Своєю чергою, ПСЖ зрівнявся за кількістю перемог у Суперкубку з "Ліоном" - в обох клубів тепер по вісім трофеїв.

Оновлення. Відео голів у огляд матчу:

  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram