>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

France Football розкрив зарплати найбільш високооплачуваних футболістів і тренерів

Найбільш високооплачуваним гравцем є Ліонель Мессі.

France Football розкрив зарплати найбільш високооплачуваних футболістів і тренерів

France Football опублікував список найбільш високооплачуваних гравців і тренерів у світовому футболі в нинішньому сезоні.

Згідно з рейтингом видання, найбільш високооплачуваним футболістом є нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі, сумарний дохід якого за сезон-2017/18 становить 126 млн євро (з урахуванням рекламних контактів), що є рекордним показником для футболістів.

Друге місце займає форвард мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, який заробив за нинішній сезон 94 млн євро.

На третій позиції символічного хіт-параду розташувався нападник паризького "Парі Сен-Жермен" і збірної Бразилії Неймар, дохід якого за підсумками цьогорічної кампанії становив 81,5 млн євро.

Гонорари тренерського цеху виглядають набагато скромніше.

У рейтингу найбільш високооплачуваних тренерів лідирує наставник "Манчестер Юнайтеда" португалець Жозе Моуріньо, який заробив у нинішньому сезоні 26 млн євро.

Друге місце зайняв головний тренер збірної Китаю і екс-наставник туринського "Ювентуса" італієць Марчелло Ліппі з 23 млн євро доходу.

На третій і четвертій сходинці, відповідно, розташувалися наставник мадридського "Атлетіко" аргентинець Дієго Сімеоне (22 млн євро) і його земляк по столиці Іспанії, головний тренер "Реала" француз Зінедін Зідан (21 млн євро).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram