>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначився перший фіналіст Кубка Англії

"Манчестер Юнайтед" вийшов до фіналу Кубка Англії

Визначився перший фіналіст Кубка Англії
"Красная армия"
Фото: EPA/UPG

У першому півфінальному матчі  Кубка Англії клуб "Манчестер Юнайтед" на легендарному "Вемблі" номінально приймав лондонський "Тоттенхем", і здобув вольову перемогу 2: 1.

Рахунок у дебюті поєдинку відкрили "шпори". Комбінацію, яку почав центральний захисник "Тоттенхема" Давінсон Санчес, розвинув Крістіан Еріксен, а завершив Деле Аллі 0: 1. Тривала 11-та хвилина.

У цьому епізоді можна відзначити невдалі дії насамперед Поля Погба й тріо захисників "МанЮнайтед" - Джонс, Смоллінг і Валенсія.

Наступних хвилин десять "шпори" продовжували домінувати на полі.

Однак, з 20-ї хвилини "манкуніанці" перехопили ініціативу.

На 24-й хвилині Погба змусив помилитися хавбека лондонців Мусу Дембеле, підхопив м'яч біля бокової лінії поля і чудовим кросом уклав м'яч у голову Алексіса Санчеса, котрий був у штрафному майданчику "Тоттенхема", й по-баскетбольному з відхиленням зробив не сильний, але дуже влучний удар в протихід голкіперу Мішелю Ворму 1: 1.

До 45 + 2 хвилини на полі зав'язалася рівна боротьба без небезпечних моментів з обох сторін. А на останніх секундах компенсованого часу стався епізод, який уплинув, як виявилося, на підсумкового переможця матчу. Це гравець "Тоттенхема" Ерік Даєр ударом з 30-ти метрів вирішив перевірити пильність голкіпера "Юнайтед" Давіда Де Хеа. Як виявилося, іспанець не був готовий до дальнього пострілу півзахисника. На щастя для Де Хеа м'яч улучив у штангу.

У другому таймі команди також були далекі від взяття чужих воріт.

Проте, "червоним дияволам" вдалася одна контратака, внаслідок якої Андер Еррера точним ударом з меж штрафного майданчика "гостей" зумів замкнути передачу Ромелу Лукаку 2: 1.

Як виявилося, цей гол баска виявився вирішальним у боротьбі за право знову опинитися на "Вемблі" й зіграти у фіналі найдавнішого клубного турніру у світі.

Другий півфінал, також на "Вемблі", буде зіграний у неділю - лондонський "Челсі" "приймає" "Саутгемптон".    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram