>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Колишня теща Шовковського спробувала застрелити екс-голкіпера "Динамо"

Інцидент стався у заміському будинку, коли Олександр Шовковський приїхав забрати дочку на Великдень

Колишня теща Шовковського спробувала застрелити екс-голкіпера "Динамо"
Александр Шовковский и Ольга Аленова
Фото: ФК Динамо Киев

Олександр Шовковський приїхав забрати дочку на Великдень, однак зустрів колишню тещу, яка відмовилася допустити екс-голкіпера київського "Динамо" на територію заміського будинку.

Спочатку мати колишньої дружини Шовковського Любові Альонової почала жбурляти в нього заздалегідь заготовленим камінням з балкона, а потім перейшла на стрілянину з пістолета - здійснила три постріли в бік колишнього зятя.

"Є неодноразові заяви в поліцію про те, що вона вживає алкоголь у великих кількостях, вона дозволяє собі ображати і навіть піднімала руку на мою дочку - її онучку", - написав Шовковський.

Ольга Альонова і собі прокоментувала ТСН стрілянину під час візиту колишнього чоловіка до дочки.

Вона пояснює поведінку матері самозахистом - нібито Шовковський прийшов їх грабувати. І було це, за її словами, не вперше - після візиту 2016 року в неї зникли цінні речі і елітний автомобіль.

Також вона додала, що вогнепальної зброї в будинку немає. З чого саме стріляв її мама, Альонова не уточнила. А жбурляла жінка, за її словами, не каміння, а землю з вазонів.

"Вранці в неділю, 8 квітня, Шовковський О.В. приїхав до дому, без мого дозволу або дозволу моєї мами, яка була вдома, проник на територію мого домоволодіння разом зі своєю співмешканкою", - йдеться в листі Альонової у відповідь на запит ТСН.

"Це відбувалося не вперше. Так, у 2016 році він з чотирма невідомими чоловіками проник у будинок і сказав моїй матері: "Забирайся звідси, а то ми тебе винесемо!"

Після його візиту з дому зникли цінні речі та документи. Також викрав автомобіль Range Rover Discovery 2015... Варто сказати, саме цей автомобіль він придбав для дочки на виконання договору про витрати на утримання дитини, проте сам же його і забрав...

Жодного каміння - це була земля з вазонів. Мама просто злякалася того, що повториться історія 2016 року, й усе, що трапилося першим під руку, використовувала, щоб їх прогнати", - додала екс-дружна Шовковського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram