>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клуб Англійської прем'єр-ліги на межі банкрутства

"Вест Бромвічу" нічим платити зарплату гравцям

Клуб Англійської прем'єр-ліги на межі банкрутства
Фото: Википедия

Новий виконавчий директор клубу Англійської прем'єр-ліги "Вест Бромвіч" Марк Дженкінс зробив приголомшливу заяву: у скарбниці клубу не залишилося грошей навіть на зарплату гравцям.

Жахливі результати "Вест Бромвіча" у другому колі відправили "дроздів" на дно турнірної таблиці.

За сім турів до завершення сезону відставання від рятівного 17 місця становить 10 очок.

Раніше в цьому сезоні китайські власники клубу відправили у відставку з посади головного тренера Тоні П'юліса, призначивши на його місце Алана Пардью, а коли це не дало ефекту, вирішили оновити керівний склад, відправивши у відставку виконавчого директора Мартіна Гудмена і президента Джона Вільмса.

Дженкінс, який заступив на місце Гудмена, виявив, що фінанси "Вест Бромвіча" перебувають у катастрофічному стані. Клуб зараз на порозі справжнісінького банкрутства.

"У звіті за цей фінансовий рік ми відобразимо істотні збитки. Незважаючи на рекордні, за мірками клубу, зарплати, трансферні суми й орендні плати, ми однаково опинилися в цьому становищі (на дні АПЛ)".

"Буду чесним. Коли я повернувся, то був шокований певними рішеннями, прийнятими до мене. За ті 12 місяців, що мене не було в клубі, все розсипалося. Зараз у нас не залишилося грошей на зарплату", - йдеться у заяві Дженкінса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram