>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський бізнесмен Саввіді з пістолетом перервав футбольний матч у Греції

Президент ПАОК вибіг розбиратися з суддею, який не зарахував гол через офсайд.

Російський бізнесмен Саввіді з пістолетом перервав футбольний матч у Греції
Фото: twitter.com/MHChehade

Матч чемпіонату Греції з футболу між командами ПАОК і АЕК у Салоніках 11 березня був перерваний власником клубу ПАОК російським бізнесменом Іваном Саввіді.

Про це повідомляє The Guardian.

На 90-й хвилині матчу, після того як суддя не зарахував гол його команди через офсайд, Саввіді вибіг на поле в супроводі охорони і почав погрожувати арбітру. При цьому, як зазначили ЗМІ та вболівальники, за поясом у бізнесмена був пістолет у кобурі.

Протягом "розборок" Саввіді неодноразово намагався вийняти зброю з кобури, але його зупиняв охоронець.

У зв'язку з інцидентом арбітр матчу вирішив завершити матч достроково. Як стверджують у ПАОК, через деякий час після повторного розгляду ігрового епізоду суддя скасував офсайд і зарахував гол. Тож команда Саввіді виграла з рахунком 1:0.

Нагадаємо, Іван Саввіді є власником ростовської "Групи Агроком", якій належать фабрика "Донський тютюн" і аеропорт Ростова-на-Дону. У нульові роки він два терміни пропрацював депутатом Держдуми РФ. Саввіді також був президентом ростовських футбольних клубів "Ростов" і "СКА", а 2012 року купив контрольний пакет акцій грецького футбольного клубу ПАОК.

З 2016 року російська компанія НТ, яку пов'язують із Саввіді, стала монопольним постачальником цигарок на окуповані території Донецької та Луганської областей. За підсумками 2015 року НТ поставила в ОРДЛО цигарок на $30,8 млн, у 2016-му - на $59,7 млн, торі - на $68,6 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram