>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лондонський «Арсенал» оголосив про співпрацю з ігровою криптовалютою Cashbet Coin

Управління з фінансового регулювання і нагляду відмовилося коментувати рішення клубу про поширення криптовалюти

Лондонський «Арсенал» оголосив про співпрацю з ігровою криптовалютою Cashbet Coin
Фото: stadiumvibe.com

Клуб англійської Прем'єр-ліги лондонський «Арсенал» оголосив про партнерство з Cashbet Coin, криптовалютою, яка презентує себе як спеціально розроблену для iGaming, йдеться в аналітичному огляді Freedman Club.

Це перший екземпляр криптовалюти, що спонсорує футбольну команду такого рівня, - зазначає видання.

Cashbet - криптовалюта, заснована 2012 року й орієнтована на азартні ігри. Головний комерційний директор «Арсеналу» Вінай Венкатешем привітав Cashbet Coin як партнера клубу.

Зі свого боку, головний виконавчий директор і засновник Cashbet Майк Рівс також радий цій угоді. Зокрема, він заявив, що з домашньою розробкою ICO для Cashbet Coin компанія активно націлюється на глобальний, багатомільйонний ринок постачальників контенту, операторів і гравців iGaming. Також Рівс зазначив, що співпраця з одним із гігантів світового футболу дозволить Cashbet Coin будувати бренд і залучати різноманітну аудиторію.

Варто додати, що комерційні умови угоди між Cashbet і Arsenal FC, за яку футбольний клуб отримає «виняткову» позицію «офіційного партнера Blockchain», а криптокомпанія отримає рекламне поле свого ICO на домашній 60-тисячній арені «Арсеналу» - «Емірейтс», не розкриваються.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram