>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вінус Вільямс потрапила в ДТП зі смертельними наслідками

Поліція вважає тенісистку винною, але обвинувачення не висунула.

Вінус Вільямс потрапила в ДТП зі смертельними наслідками
Винус Уильямс
Фото: lenta.ru

Американська тенісистка Вінус Вільямс стала учасницею ДТП у Флориді, в якій загинув літній чоловік.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на прес-секретаря поліції Палм Біч Гарденс, де сталася аварія.

Міська поліція заявила, що Вільямс - винуватиця інциденту. За словами її адвоката Малькольма Каннінгхема, Вільямс не притягували до судової відповідальності, їй також не було пред'явлено звинувачення.

Аварія сталася 9 червня. У другому автомобілі перебувала літня пара: 78-річний Джером Барсон і його дружина Лінда, яка була за кермом. Барсон отримав травми і помер через два тижні після аварії. Поліція міста з посиланням на Лінду Барсон стверджує, що Вільямс поїхала на червоне світло і врізалася в передню частину автомобіля Барсонів.

Версія адвоката звучить інакше.

"Міс Вільямс виїхала на перехрестя на зелене світло. За даними поліції, вона їхала зі швидкістю 5 миль/год (близько 8 км/год), коли автомобіль містера Барсона врізався в неї", - цитує NYT заяву адвоката. Каннінгхем зазначив, що Вільямс висловлює свої співчуття у зв'язку зі смертю Барсона.

Вільямс не була під впливом алкоголю або наркотиків, у ДТП вона не постраждала, випливає із заяв її адвоката та поліції.

Раніше Вільямс двічі була засуджена у Флориді за водіння без страхового поліса на автомобіль (2011 рік) і за водіння з простроченими правами (2013 рік).

У понеділок Вінус Вільямс візьме участь у 20-му для себе Вімблдонському турнірі, який вона вигравала п'ять разів. Вінус Вільямс була першою ракеткою світу в одиночному і парному розрядах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram