>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

WBC зобов'язав Вайлдера провести бій з Повєткіним до 17 січня 2016 року

Деонтей і Олександр восени можуть провести проміжні поєдинки

WBC зобов'язав Вайлдера провести бій з Повєткіним до 17 січня 2016 року
Фото: http://ambox.su

Всесвітня боксерська рада (WBC) санкціонує переговори про бій між чемпіоном світу у своєму «дивізіоні» в суперважкій вазі американцем Деонтеєм Вайлдером і обов'язковим претендентом на його титул росіянином Олександром Повєткіним тільки у жовтні цього року, повідомляє Boxingscene.com. Це означає, що після завтрашнього бою з Еріком Моліною Вайлдеру можуть дозволити провести ще один добровільний захист титулу.

WBC аргументує своє рішення тим, що, Вайлдер здобув титул WBC, перебуваючи у статусі обов'язкового претендента, 17 січня цього року. Згідно з правилами WBC, чемпіон мусить захистити титул у бою з обов'язковим претендентом протягом року, у цій ситуації - до 17 січня 2016 року.

Нагадаємо, раніше про своє бажання зустрітися з чемпіоном WBC неодноразово заявляв Володимир Кличко. Проте і йому тепер слід почекати - восени бій з Вайлдером навряд чи можливий. По-перше, безпосередньо Деонтей навряд чи захоче організовувати об'єднавчий бій до «дорогого» поєдинку з Повєткіним. По-друге, восени Клчко зобов'язаний провести захист проти Ф'юрі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram