>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бенітес офіційно очолив "Реал"

Рафа буде вчити зірок грати у футбольні шахи

Бенітес офіційно очолив "Реал"
Фото: postironic.org

Рафаель Бенітес офіційно очолив «Реал». Контракт із 55-річним фахівцем розрахований на три сезони. Презентація та прес-конференція Бенітеса відбудеться сьогодні о 13:00.

Нагадаємо, що Бенітес замінив на посаді Карло Анчелотті, який минулого року виграв Лігу чемпіонів.

Бенітес раніше працював у «Валенсії» (виграв Прімеру і Кубок УЄФА), «Ліверпулі» (Ліга чемпіонів), «Челсі» (Ліга Європи), «Інтері» та «Наполі» (Кубок Італії).

На думку іспанських футбольних експертів, призначення Рафи - це помилка Переса. Бенітес стилістично не підходить «Галактікос». «Професор» зарекомендував себе фахівцем, перш за все, із тактики. Рафа протягом матчу може тричі (а то й більше) міняти модель гри своєї команди навіть в успішних матчах. Через це в тренера були проблеми в «Ліверпулі», «Інтері» та «Наполі» - гравці просто втомлювалися від постійних переміщень. До того ж Бенітес погано ладнає з зірками - йому потрібні не прими, а «універсальні солдати», здатні зіграти на будь-якій позиції. У «Реалі» ж, навпаки, Рафі доведеться мати справу із зірками на кшталт Роналду, Бенземи, Бейла, Рамоса, Хамеса, Крооса, Модрича. Іспанські журналісти припускають, що Рафа навряд чи спрацюється з ними.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram