>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: "Волинь" грала не для себе, а для когось іншого

Луцькі футболісти після матчу раділи, наче потрапили в єврокубки

Луческу: "Волинь" грала не для себе, а для когось іншого
Фото: EPA/UPG

У понеділок донецький "Шахтар", зігравши внічию з "Волинню" (0:0), остаточно розпрощався з надіями на перемогу в чемпіонаті України. Понад те, "гірники" скотилися вже на третє місце - "Дніпро" випереджає донеччан на 1 очко. Після матчу Мірча Луческу привітав господарів зі вдалою грою:

"Насамперед, хочеться привітати господарів з нічиєю. Вони шалено раділи наприкінці матчу, як ніби після цієї нічиєї потрапили в єврокубки. Лучани билися протягом усієї зустрічі, виконали великий обсяг роботи. Можу відзначити їхню хорошу організацію оборонних дій. Використовували високу траву, яка не давала можливості нам швидко діяти. Це перешкодило і Тейшейрі в першому таймі вийти один на один і забити, і, напевно, Бабатунде теж. Природно, кожна команда грає за рахунок тих сильних якостей, які їй притаманні. "Волинь" діяла по-спортивному агресивно, але неспортивно виглядали часті переривання поєдинку і затягування часу. Хочу побажати, щоб вони так проводили всі свої матчі. Таке враження, що сьогодні лучани грали не для себе, а для когось іншого.

Адріано? Він сказав, що у нього схопило шлунок, і йому було важко бігати".

Нагадаємо, функціонери "Динамо" звинуватили "Шахтар" у фінансовому стимулюванні суперників. Гендиректор "гірників" Сергій Палкін визнав цей факт, зауваживши, що жодних правил клуб не порушує.

Додамо, раніше повідомлялося, що в луцькому клубі великі фінансові проблеми - футболісти 5-6 місяців не отримують зарплату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram