>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: "Битва століття" не відбудеться?

Промоутери Пак'яо ще не підписали контракт

ЗМІ: "Битва століття" не відбудеться?
Фото: Top Rank

"Бій століття" між Флойдом Мейвезером і Менні Пак'яо може не відбутися. ESPN стверджує, що контракт на поєдинок досі не підписаний.

Промоутер Пак'яо Боб Арум заявив, що він не підписував контракт, який отримав 15 квітня, оскільки умови, прописані в договорі, не збігаються з тими, що обговорювалися раніше:

"Ми домовилися, що поставимо підпис під остаточним контрактом, а потім нам прислали контракт, який виключає нас. Вони вчинили шахрайство".

Новий контракт не дає права компанії Top Rank все контролювати під час бою, у тому числі події навколо рингу, фото і відеоконтент, музику між раундами. При цьому Арум не робить проблему через непідписання контракту, запевняючи, що найближчим часом з командою Мейвезера вдасться вирішити конфліктні моменти і до кінця тижня контракт все ж підпишуть.

Промоутер Мейвезера Леонард Еллербе у свою чергу заявив, що Арум кілька місяців тому погодився на умови, які тепер відмовляється прийняти.

Нагадаємо, бій між Пак'яо і Мейвезером має відбутися 2 травня у Лас-Вегасі на арені MGM Grand. Поєдинок двох найкращих боксерів сучасності транслюватимуть відразу два телеканали - НВО і Showtime.

Гонорар американця становить 120 мільйонів доларів, а філіппінець заробить 80 мільйонів. На кону стоятимуть три титули чемпіона світу у ваговій категорії до 66,68 кілограма: за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської ради (WBC), якими володіє Мейвезер, і Всесвітньої боксерської організації (WBO), що належить Пак

'яо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram