>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Чорноморець": через фанів нам доведеться постійно грати в Києві

"Моряки" задумалися про продовження орендної угоди з "Динамо"

"Чорноморець": через фанів нам доведеться постійно грати в Києві
архивное фото
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

ФК "Чорноморець" засудив дії своїх фанатів, які вибігли на поле під час матчу проти "Динамо" (0:2), а також влаштували бійку зі стюардами. Нагадаємо, "моряки" приймали киян на столичному стадіоні "Динамо".

У відкритому листі до вболівальників клуб зазначає, що через цей інцидент ФФУ оштрафує "Чорноморець". Крім того, через поведінку фанатів силові структури Одеси можуть не дозволити "Чорноморцю" грати в рідному місті наступного сезону. Понад те, на думку клубу, саме через таку поведінку фанів" Чорноморець" і наступного сезону прийматиме своїх суперників у Києві:

"Така гаряча і, найголовніше, "дієва підтримка" команди дозволить зробити певні висновки силовим структурам Одеського регіону, змусить сумніватися у можливості негайного повернення матчів на рідну арену і додасть чимало балів у пасив в ухваленні такого рішення.

Що ж, "друзі", від усіх нас, від команди, і від усіх шанувальників футболу у Південній Пальмірі, як кажуть, низький уклін, великий респект і повага. Схоже, угоду з Києвом доведеться продовжувати і на наступний рік".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram