>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джокович вшосте поспіль переграв "друга Енді"

Цього разу Новак не "прикидався", а просто переграв опонента

Джокович вшосте поспіль переграв "друга Енді"
Фото: sports-online.ru

Новак Джокович (1-й у світі) другий рік поспіль пробився до фіналу першого Мастерса року. У півфіналі Індіан-Веллса серб без особливих проблем переграв Енді Маррея (4-й) - 6:2, 6:3. Незважаючи на "легкий" рахунок, зустріч тривала півтори години.

Ця перемога стала для Ноле шостою поспіль, здобутою над другом своєї юності. А загальний рахунок в їхньому протистоянні став 17:8 на користь серба.

Нагадаємо, після поразки від Джоковича у фіналі Відкритого чемпіонату Австралії Маррей звинуватив суперника в симулюванні поганого самопочуття. Згодом друзі поспілкувалися і всі претензії були зняті.

У фіналі Джокович зустрінеться з Роджером Федерером (2-й), який також у двох сетах впорався з Мілошем Раонічем (6-й) - 7:5, 6:4.

Зазначимо, що в протистоянні великого швейцарця і серба спостерігається цікава тенденція: у восьми останніх зустрічах вони чередують перемоги. В останньому поєдинку в Дубаї переміг Роджер.

Зазначимо, що рік тому у фіналі Індіан-Веллса Джокович переграв саме Федерера. Але відзначимо, що швейцарець знаходиться зараз у досить гарній формі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram