>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас відмовилися протестувати проти Курченка через "ворога" Стороженка

Харківський футбол розколотий на кілька таборів

Ультрас відмовилися протестувати проти Курченка через "ворога" Стороженка
Фото: FARE

Ультрас "Металіста" заявили, що не братимуть участі в акції протесту проти керівництва харківського клубу. Про це фанати повідомили на своїх сторінках у соціальних мережах:

"Доводимо до відома громадськості, що ультрас жодних акцій на 21 лютого не планують і не організовують!

Ті, хто брав активну участь у подіях річної давнини, здійснював охорону патріотичних харків'ян, ганяв тітушню і співав пісні про Путіна, не мають ніякого стосунку до цієї акції.

Як нам стало відомо, найактивнішу агітацію за цей захід проводить харківський розвалений Євромайдан ім. Чистіліна-Рассохи, Ярослав Марченко (мав відношення до ультрас багато років тому, але його з ганьбою вигнали), і Стороженко С.М. (сірий кардинал і ворог ультрас всієї України).

У наявності спроба певних сил заробити собі дивіденди на імені фанатів, яке сотні хлопців заробляли собі потом і кров'ю. Ми не дозволимо прикриватися вивіскою "ультрас" всім, хто вирішив на цьому нажитися і заробити собі печеньку".

Зазначимо, харківський "Металіст" зараз переживає не найкращі часи. Більшість легіонерів покинули Харків, а решті футболістам не платять зарплату протягом п'яти останніх місяців.

Раніше ультрас неодноразово виступали проти нинішнього президента "Металіста" Сергія Курченка, який перебуває в розшуку. Задля альтернативи, фанати пропонують повернутися в клуб Олександру Ярославському, який, нагадаємо, продав "Металіст" Курченкові за 300 млн доларів.

Додамо, Стороженко довгий час був "правою рукою" Ярославського і обіймав посаду віце-президента ФФУ. У 2014 році функціонер покинув ФФУ "за станом здоров'я".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram