>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Отамани" зроблять ставку на молодь у поєдинку проти Алжиру

Після чотирьох турів наша команда посідає друге місце у групі

"Отамани" зроблять ставку на молодь у поєдинку проти Алжиру
Фото: Макс Левин

У п'ятницю "Українські отамани" в рамках 5-го туру WSB битимуться з командою з Алжиру. У цьому поєдинку "Отамани" виступатимуть без легіонерів. Про це повідомив тренер української команди Михайло Мельник:

"Попереду нашу команду очікує кілька непростих виїзних поєдинків, які матимуть для клубу дуже важливе значення з точки зору подальшої турнірної боротьби. У найближчу п'ятницю ми будемо боксувати проти команди Алжиру, ну а далі нас чекає складний матч у Росії.

У нас, як відомо, після відходу цілої низки зірок формується нова команда. І, вважаю, знадобиться пару років, щоб створити боєздатне ядро колективу. Тому ми і намагаємося надати право одягатися в форму "Отаманів" представникам нової молодої хвилі.

Ось і в Алжирі виставимо трьох новачків - чемпіона та неодноразового призера України вінничанина Дениса Козарука (категорія до 49 кг), його 25-річного земляка з Немирова та чинного чемпіона країни Тараса Головащенко (до 75 кг), триразового чемпіона Європи серед юніорів 18-річного Віктора Петрова з Тернопільщини (до 64 кг). Ну а з ними до цього матчу готуються досвідчені бійці Микола Буценко (до 56 кг) і капітан "Отаманів" Денис Пояцика (до 91 кг)".

Зазначимо, минулої п'ятниці "Українські отамани" несподівано поступилися у Києві команді Марокко, але зберегли за собою друге місце в групі після чотирьох турів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram