>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Леоненко: Реброву поки що щастить

"Злий" експерт радить "динамівцям" запастися хустинками

Леоненко: Реброву поки що щастить
Фото: http://donbass.ua

Експерт "Великого футболу" Віктор Леоненко прокоментував поведінку наставника "Динамо" Сергія Реброва, який відмовився давати інтерв'ю програмі, оскільки його не задовольнили висловлювання екс-форварда після матчу зі "Стяуа" (2:0).

"Мені здається, "динамівцям" треба роздати хустинки - причому всім. Вони досі думають, що весь світ проти "Динамо". Починаю підозрювати, що там дитячий садок. Образився? На що образився?

"Динамо" хоче грати, як "Барселона". "Шахтар" так грає вже 11 років, там бразильці, від них м'яч не відскакує на 5-10 метрів. А від деяких "динамівців" може відскочити на 35 метрів - прізвищ називати не буду, бо ще хтось заплаче.

"Динамівці" ображаються? Роздам їм хустинки або рушники. Поки що Реброву щастить, і це добре. Ярмоленко і Мбокані вирішують питання, а Кравець - не гравець "Динамо". 7 голів за 10 років - не занадто багато", - вважає Леоненко.

Нагадаємо, раніше Ребров заявив, що висловлювання Леоненка його не хвилюють. До цього Леоненко через пресу конфліктував із Суркісом і Ярмоленком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram