>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Локо" веде переговори із сербським "пенсіонером"

Десять років тому Антич міг очолити "Шахтар"

Головним претендентом на посаду наставника "Локомотива" сьогодні є серб Радомир Антич. 65-річний тренер у грудні минулого року залишив "Шаньдун Лунен", з яким відпрацював сезон замість обумовлених контрактом двох років, зробивши команду срібним призером суперліги Китаю й учасником Азійської ліги чемпіонів. Китайці розпрощалися з Античем, виплативши йому неустойку і запросивши бразильського фахівця Куку.

Переговори від імені російського клубу веде спортивний директор "Локомотива" Кирило Котов. Повідомляють, що Антич вже в ці вихідні може прилетіти в Москву заради особистого знайомства з керівництвом "Локо".

Антич 14 сезонів працював в Іспанії і тренував "Реал", "Атлетіко" і "Барселону", а також "Ов'єдо", "Сарагосу" і "Сельту". Два роки був головним тренером збірної Сербії, вирішивши завдання виходу у фінальну частину турніру ЧС-2010.

Нагадаємо, що формально головним тренером московської команди залишається Леонід Кучук. Переговори про розірвання договору цього фахівця ще не завершено. Виконувачем обов'язків наставника "залізничників" є Ігор Черевченко.

Раніше повідомляли, що "залізничники" розглядають кандидатури Божовича, Газзаєва, Спалетті і Манчині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram