>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Михайлюку в Канзасі доведеться грати з дуже атлетичними хлопцями, - Фрателло

Майк упевнений, що Святослав через рік вийде на новий рівень гри

Михайлюку в Канзасі доведеться грати з дуже атлетичними хлопцями, - Фрателло
Фото: FIA-Europe

У складі збірної України на ЧС дебютував 17-річний захисник Святослав Михайлюк. У серпні Святослава визнали найціннішим гравцем юнацького Євробаскету в дивізіоні В. Наступний сезон українець проведе у США – в Канзасі. Головний тренер збірної України Майк Фрателло зазначив, що Михайлюку пощастило - він працюватиме з класним тренером.

"Наступний рік для Святослава має стати дуже важливим. Він вирушить до Канзасу і гратиме за команду місцевого університету, у дуже доброго тренера Біла Селфа, в прекрасному турнірі. Цей рік важливий з точки зору фізичного змужніння, зміцнення, йому потрібно зіграти з дуже атлетичними хлопцями.

Наступного літа він мусить додати в якості своєї гри, і ми подивимося на нього через рік. Він отримає дуже хороший досвід, частина якого - академічна - навчатися в університеті, виконувати все, що необхідно в навчальній програмі, інша частина - життєва. Він опиниться в чужій країні, сам, цей рік дасть йому відчути це сповна. Крім того, він піде за чудовою баскетбольною програмою, змагатиметься в доброму турнірі. Мені, звичайно, цікаво спостерігати за тим, яким буде його прогрес протягом року, як він заграє, я буду радий поспостерігати за ним після того, як він, сподіваюся, повернеться в національну команду наступного літа", - розповів Майк в інтерв'ю ФБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram