>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У першій лізі гратимуть 16 команд

Рішення про об'єднання двох дивізіонів не ухвалено

У першій лізі гратимуть 16 команд

У понеділок відбулося розширене засідання Центральної ради ПФЛ за участю представників футбольних клубів першої та другої ліг. Було вирішено, що в наступному сезоні в першій лізі гратимуть 16 команд.

А саме: "Буковина" (Чернівці), "Геліос" (Харків), "Гірник" (Кривий Ріг), "Гірник-Спорт" (Комсомольськ), "Десна" (Чернігів), "Динамо-2" (Київ), "Зірка" (Кіровоград), "Миколаїв", "Нафтовик" (Охтирка), "Нива" (Тернопіль), "Олександрія", "Полтава", "Сталь" (Алчевськ), "Сталь" (Дніпродзержинськ), "Суми" і "Тернопіль".

А ось з другою лігою не вдалося дати раду. Через відсутність підтверджувальних документів на участь усіх команд другої ліги в наступному сезоні склад учасників, а відповідно і формат змагань остаточно затверджений не був. Зате є рішення про два варіанти проведення змагань - залежно від кількості учасників: якщо команд 10 - одна група в 4 кола, і 3 кола змагань у разі підтвердження участі 11 або більше команд.

Зазначимо, що команди "Шахтар" (Свердловськ) і "Авангард" (Краматорськ), які перебувають у зоні АТО, не можуть надати підтвердження своєї участі в змаганнях з об'єктивних причин.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що через відсутність належної кількості клубів першу і другу ліги можуть об'єднати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram