>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер покинув пост президента Ради гравців через близнюків

Швейцарець обрав родину

Федерер покинув пост президента Ради гравців через близнюків
Фото: EPA/UPG

Роджер Федерер прийняв остаточне рішення покинути президентський пост Ради гравців ATP, про що він повідомив під час щорічного засідання у Всеанглійському клубі лаун-тенісу і крикету в Лондоні напередодні Вімблдону.

"Пишаюся тим, що пробув на цій посаді шість років і робив безліч важливих справ. Одним із головних своїх досягнень вважаю збільшення призових на змаганнях. Також багато тенісистів усвідомили, що турніри - це робота, яку мають робити і організатори, і самі гравці. Можливо, деякі люди думають, що ми працюємо над не дуже важливими питаннями, що тут все просто, однак мушу запевнити - це все зовсім не так", - наводить слова четвертої ракетки світу офіційний сайт ATP.

"Я дуже любив цей вид діяльності, але після народження близнюків довелося переглянути кілька життєвих пріоритетів. Не виключено, що якось все одно приєднаюся до такої роботи, але зараз найголовніше для мене - сім'я", - резюмував Федерер.

Зазначимо, що вибори нових президента і віце-президента Ради відбудуться наприкінці серпня в Нью-Йорку (США) напередодні US Open.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram