>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Колосков: РФС поговорить з Коньковим про адаптацію кримських клубів до Росії

Кримський футбол ніяк не інтегрується в РФС

Колосков: РФС поговорить з Коньковим про адаптацію кримських клубів до Росії
Фото: www.sovsport.ru

Почесний президент РФС В'ячеслав Колосков розповів про підготовку до переговорів з українськими колегами щодо входження кримських клубів у систему російського футболу.

"Зараз керівництво РФС активно займається цим питанням. Ведеться відповідна роз'яснювальна робота з керівництвом ФІФА та УЄФА.

Також керівництво РФС планує зустріч з головою ФФУ Коньковим, щоб зрозуміти не з газет, а віч-на-віч, що потрібно для того, щоб адаптувати кримські клуби в російський чемпіонат.

Наразі такої зустрічі не призначено, але пошуки для її організації ведуться", - повідомив Колосков.

Нагадаємо, РФС після рекомендацій ФІФА та УЄФА відклав ухвалення питання про включення до свого складу федерацій футболу Криму і Севастополя, а також клубів "Перлина" (Ялта), СК ЧФ (Спортивний клуб Чорноморського флоту), СКІФ (Сімферополь), "Ахтіар" (Севастополь) і "Океан" (Керч). Зазначимо, що раніше в Криму були закриті всі футбольні клуби, що брали участь в чемпіонаті України: "Севастополь", "Таврія", "Титан". Водночас Вадим Новинський (почесний президент "Севастополя") з такою постановкою питання не погодився. На зустрічі з президентами клубів української Прем'єр-ліги він повідомив, що його клуб продовжив виступати в Україні, але через неможливість грати в Криму "Севастополь" перебазується в інше місто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram