>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Самарі будівельникам не дали дозвіл на будівництво арени до ЧС-2018

Бюрократи гальмують підготовку до мундіалю

У Самарі будівельникам не дали дозвіл на будівництво арени до ЧС-2018
Фото: kp.ru

Міський департамент будівництва відмовив у видачі дозволу на зведення в Самарі стадіону до чемпіонату світу з футболу-2018.

За словами мера Дмитра Азарова, ФГУП "Спорт-Інжиніринг", який виконує функції замовника-забудовника стадіонів до ЧС-2018 у містах Росії, надав неповний пакет документів. Підприємству доведеться повторно звертатися за дозволом.

Міністр будівництва Самарської області Олексій Гришин побоюється, що якщо отримання дозволу затягнеться, то це може позначитися на термінах зведення стадіону, який планується здати 2017 року.

Дмитро Азаров гарантував, що повторна заявка на отримання дозволу буде розглянута в найкоротші терміни, повідомляє "Волга Ньюс".

Нагадаємо, будівництво арени в Самарі мало розпочатися ще в березні. Стадіон, розрахований на 45 тисяч глядацьких місць, коштуватиме 13,15 (3 млрд гривень) млрд рублів. Фінансування здійснюватиметься з коштів федерального бюджету і бюджету Самарської області.

Стадіон нагадуватиме прозорий купол. Під час будівництва футбольної арени планують використовувати найсучасніші будівельні матеріали та новітні технології. Умовна назва об'єкта - "сфероїд".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram