>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Безус не грає через зайві кілограми, - Суркіс

Футболісти приїжджають до Києва і розслабляються

Безус не грає через зайві кілограми, - Суркіс
Фото: football.ua

Роман Безус знизив до себе вимоги, тому рідко виходить на поле. Про це в ефірі каналу 2+2 заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс:

"Якщо Безус не грає в основному складі "Динамо" і у нього є зайва вага, то з наступного сезону він має переглянути своє ставлення і повернутися з ігровою вагою, яка у нього є. Тоді він гратиме. Ще він може принести папір (знаючи, скільки я на нього витратив), що якийсь клуб хоче його купити. Гравці щодо себе не виконують те, що має бути в професійному футболі. Як президент може за це відповідати, я не розумію. Бити його, штрафувати? Друге ми робимо, але футболіст має сам все це розуміти. Безус сам себе карає тим, що два чи три місяці перебуває з зайвою вагою. Він же зобов'язаний привести себе в порядок. Добре, з наступного сезону - ми почекаємо.

А що виходить? Футболісти приїжджають, отримують хороші контракти, квартиру в Києві, одружуються, тому можна розслаблятися? Так не буде! Уболівальники не розуміють, чому Безус не потрапляє у стартовий склад. Роман знизив вимоги до себе, тому й не потрапляє в "основу". Тоді як Макаренко підвищив вимоги до себе, бо хоче грати. Був період, коли я уклав з Євгеном новий контракт і побачив, що його ставлення до справи трішечки змінилося. Я про це голосно сказав, і він знову змінив його. Я його попередив. Це все обговорено з Ребровим. У нього є меч каральний і буде меч заохочувальний. Він має цим скористатися, а я мушу йому в цьому допомогти".

Нагадаємо, Безус перейшов у "Динамо" з полтавської "Ворскли" у січні 2013 року. За цей час Роман провів всього 19 ігор, забивши три голи. За неофіційною інформацією, трансфер півзахисника обійшовся Суркісу в 5 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram