>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чагаєв битиметься з Окендо в Грозному

Кадиров має намір зробити "Білого Тайсона" чемпіоном

Чагаєв битиметься з Окендо в Грозному
Фото: radikal.ru

Екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Руслан Чагаєв свій наступний бій проведе в Грозному. Про це повідомив менеджер боксера Тимур Дугазаєв:

"Поєдинок за вакантний пояс регулярного чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBA Чагаєв - Окендо Відбудеться 7 червня в Грозному на "Ахмат-арені", яка вміщає 30 тисяч глядачів. Контракт на бій Окендо підписав вчора вночі. Руслан вже у Грозному, там він продовжує підготовку до бою.

У рамках вечора будуть проведені 8 боксерських поєдинків, в тому числі бій уродженця Казахстану Едмунда Гербера за один із вакантних поясів WBC у суперважкій вазі. Також отримано попередню згоду екс-чемпіона світу в першій важкій вазі Хуана Карлоса Гомеса на бій за вакантний титул IBF Intercontinental.

Ми вели переговори з боксерами першої десятки WBA, після першого туру відсіялися бійці з травмами та домовленостями на інші бої. Луїс Ортіс розбирається з 3 промоутерськими компаніями, у яких він перебуває на контракті, у Тревіса Кауфмана схожа ситуація. Згоду на бій дав володар титулів NABA і WBA Fedelatin Фрес Окендо. Окендо виступає в професійному боксі з 1997 року і володіє колосальним досвідом. На рингу він провів 43 бої, 36 виграв, 23 з них нокаутом. У списку його суперників чимало відомих імен: Евандер Холіфілд, Джеймс Тоні, Олівер Макколл, Девід Туа, Кріс Берд і інші".

Нагадаємо, президент Чечні Рамзан Кадиров неодноразово заявляв, що є уболівальником Чагаєва. Кадиров не пропускає жодного бою "Білого Тайсона" і, за неофіційною інформацією, інвестує в Руслана чималі кошти. Мета Кадирова - зробити Чагаєва чемпіоном.

2011 року Руслан програв чемпіонський пояс WBA Олександру Повєткіну. Всього Чагаєв на професійному рингу провів 35 боїв (32 перемоги). Програв "Білий Тайсон" тільки Володимиру Кличкові (2009  року) і Повєткіну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram