>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" у квітні почне продавати абонементи на наступний сезон

Вартість перепусток на "Донбас Арену" залишиться колишньою

"Шахтар" у квітні почне продавати абонементи на наступний сезон
Фото: Макс Левин

Абонементи на домашні матчі донецького "Шахтаря" у сезоні 2014/15 надійдуть у продаж наприкінці квітня. Про це повідомив, гендиректор "гірників" Сергій Палкін:

"Продаж абонементів на домашні матчі "Шахтаря" сезону - 2014/15 розпочнеться 25 квітня. При цьому зовсім необов'язково для купівлі абонемента приходити до каси. Продовжити сезонні перепустки на матчі "Шахтаря" можна буде онлайн на офіційному сайті клубу.

Ми не будемо змінювати звичну для вболівальників схему. За традицією першими оновити свої місця на стадіоні зможуть власники абонементів на цьогорічний чемпіонат, рівно через місяць це зможуть зробити власники карток FanID. І тільки потім абонементи надійдуть до вільного продажу.

Цього року прийнято рішення не збільшувати вартість абонементів для більшості уболівальників. Середня ціна для категорії Standard, а це близько 95% місць на стадіоні, не зміниться і складатиме 300 гривень. Для власників абонементів, які користуються додатковими сервісами з підвищеним рівнем комфорту, вартість  дещо збільшиться. Але, повторюся, для більшості уболівальників ціна залишиться колишньою".

Зазначимо, що минулого року "Шахтар" продав 27 тисяч абонементів - 52% від загальної місткості "Донбас Арени". Це рекордний показник не тільки для "Шахтаря", а й для футбольних клубів Східної Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram