>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко: "Хей не знає сам, чого він хоче"

Британцеві доведеться трохи почекати.

Володимир Кличко: "Хей не знає сам, чого він хоче"
Фото: boxingnews24.com

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF Володимир Кличко в інтерв'ю німецькому виданню Berliner Morgenpost прокоментував нещодавні заяви екс-чемпіона світу Девіда Хея:

"Девід Хей завжди дуже багато говорить. Я, чесно кажучи, не знаю, чому він вирішив, що він потрібен нам як суперник. Будь-хто може подивитися мій бій з Девідом і побачити, що він як боягуз 12 раундів тікав від мене. Зрештою, у поразці Хея винен виявився його мізинець на нозі. Хей багато говорить. Він також вдається до брехні, коли думає, що вона піде йому на користь, але він здатний лише робити гучні заяви. Перед нашим боєм так і було - тоді він також кілька разів сказав неправду. Адже він навіть не знає, хоче він продовжувати боксерську кар'єру чи ні. Він пішов у відставку, потім повернувся. Чого він хоче?

Повєткін? Для мене Олександр - серйозний спортсмен. Рішення призначити його чемпіоном ухвалила WBA. Я це рішення знаходжу не дуже вдалим, тому що чемпіон світу - це вища ступінь, перевершити яку неможливо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram