>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вебер підписав контракт на $110 млн

"Нешвілл", не бажаючи втрачати капітана, повторив пропозицію "Філадельфії".

Вебер підписав контракт на $110 млн
Фото: газетаспорт.рф

За кілька днів до цього "льотчики" зробили обмежено вільному агенту Ши Веберу фантастичну пропозицію на 14 років загальною вартістю 110 млн доларів. Хокеїст роздумував недовго і вирішив забезпечити собі безбідне існування до 40 років, підписавши попередню угоду з "Філадельфією".

Однак "хижаки" мали 7 днів на роздуми - вони могли зберегти захисника, але зробити це можна було, тільки повністю повторивши умови "Філлі". І далеко не найбагатша команда НХЛ ухвалила позитивне рішення - капітан залишається в "Предаторз".

"Нешвілл" вже позбувся цього літа одного зі своїх провідних захисників Раяна Сутера, який на правах необмежено вільного агента пішов у "Міннесоту". Тому втрата Вебера означала неминучий провал у задній лінії. Для того, щоб мати можливість і надалі боротися за Кубок Стенлі, чого пристрасно бажають керівники колективу, потрібно було платити. І "Нешвілл" це зробив.

На рахунку олімпійського чемпіона-2008 Вебера 49 (19 +30) очок у минулому сезоні, який він завершив з рекордним для себе рейтингом "+21". 22 очки (10 голів) зі своїх 49 він набрав у більшості, передає ESPN.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram