ГоловнаСуспільствоЖиття

Телеканал "Україна 24" призупинив вихід нової передачі Яніни Соколової "у зв'язку з карантином"

Телеканал обіцяє відновити проєкт восени.

Телеканал "Україна 24" призупинив вихід нової передачі Яніни Соколової "у зв'язку з карантином"

Телеканал "Україна 24" до осені призупинив виробництво ток-шоу журналістки Яніни Соколової "Як вам не соромно", пояснивши це неможливістю зібрати аудиторію і гостей через карантин.

Про це повідомила журналістка у своєму фейсбуці.

"Так швидко мене ще не зупиняли. Вчора вийшов третій випуск програми "Як вам не соромно". У ньому ми говорили про некомфортне. Розслідування про "Укрспирт". Скорочення бюджету на культуру, освіту, молодь, спорт і соцвиплати. Нездатність влади впоратися з коронавірусом. І в кінці включився Гео Лерос і розповів про Дениса Єрмака", - написала Соколова.

За словами журналістки, сьогодні вранці канал повідомив їй про замороження проєкту до осені у зв'язку з карантином. Соколова обурилася, що, наприклад проєкт "Свобода слова Савіка Шустера" виходитиме в колишньому режимі.

Вона додала, що не знає, чи відновить програма вихід на каналі "Україна 24" восени, але вже наступний її випуск вийде на її каналі в YouTube.

Телеканал "Україна 24" пояснив призупинення виробництва програми. "У режимі карантину формат програми не може бути реалізований в повному обсязі: зокрема, неможливо запросити аудиторію, а ті, від кого Яніна домагається правди, не приходять до неї в студію, посилаючись на необхідність самоізоляції", - повідомляється на сайті телеканалу.

"Наша співпраця з Яніною Соколовою будувалася на принципах абсолютної довіри і невтручання в рішення, які кожен приймає у сфері своєї компетенції. Тому я вірю, що Яніна поставиться до менеджерського рішення призупинити виробництво її формату "Як вам не соромно" до осені з такою самою довірою, з якою ми ставилися до її творчих рішень", - заявив голова "Новинної Групи Україна" Дмитро Белянський.

Нагадаємо, через карантин, ток-шоу на українському ТБ виходять з ведучими і гостями, без глядачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram