ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти влаштували обстріл з гранатомета поблизу Мар'їнки

За минулу добу вони відкривали вогонь 10 разів.

Окупанти влаштували обстріл з гранатомета поблизу Мар'їнки
Фото: 112

За 18 березня станом на 7 ранку в зоні бойових дій на Донбасі окупаційні війська один раз відкривали вогонь. Вони влаштували обстріл зі станкового протитанкового гранатомета неподалік Мар'їнки. Втрат серед українських захисників немає.

За минулу добу збройні формування Росії 10 разів порушували режим припинення вогню, повідомили в пресслужбі Міноборони України. Поранення отримали двоє українських військовослужбовців.

Двічі окупанти відкривали вогонь у районі Павлополя - 5 мін із міномета калібру 82 мм, також стріляли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Березового стріляли зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поруч зі Старогнатівкою обстріл вівся з мінометів калібру 120 мм - випущено 18 мін.

У районі Широкиного випустили 5 мін з 82 мм мінометів. Поруч із Славним стріляли з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів.

Два обстріли відбулися в районі Новолуганського - з 82 мм мінометів 5 мін, також стріляли з протитанкового ракетного комплексу.

Поруч з Оріховим стріляли із мінометів калібру 82 мм - 5 мін, неподалік Новотошківського випущено 15 мін із 82 мм мінометів.

"Крім того, противник двічі здійснив обстріл ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське - з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, дотримуючись режиму тиші", - йдеться в повідомленні Міноборони.

Нагадаємо, 16 березня російсько-окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, у результаті один боєць отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram