ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Олена Максименко

За минулу добу російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Протягом обстрілів українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні.

Три обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу населеного пункту Новомихайлівка - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поруч з Красногорівкою - зі станкового протитанкового гранатомета і неподалік Старогнатівки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли: двічі неподалік Новотошківського - зі 120 мм мінометів (30 мін), а також вів вогонь із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поруч із Оріховим з міномета калібру 120 мм - три міни.

"Учора, 27 лютого, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще один отримав поранення. З початку поточної доби бойовики з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї обстріляли захисників Водяного, що в районі відповідальності оперативно тактичного угруповання "Схід". За поточну добу втрат немає", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, протягом четверга бойовики п'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram