ГоловнаСуспільствоЖиття

Добро робити легко!

Забруднення навколишнього середовища після Чорнобильської катастрофи та сучасні факти екологічних лих призводять до того, що з кожним днем зростає кількість тяжко хворих людей, особливо дітей. 

Разом із цим багато добрих і співчутливих людей бажають бути активним і робити світ кращим, допомагати нужденним людям і безхатнім тваринам.

Такі небайдужі філантропи варті подяк і нагород від народу. 

Саме тому Благодійний фонд «ПІДТРИМКА», що вже 25 років збирає кошти для лікування дітей, і започаткував проєкт Гуд Анджелс - «Янголи Добра». Це нагорода за добро і милосердя для найактивніших філантропів України, а в майбутньому й іноземних

Для першої церемонії нагородження громадський комітет обрав декілька видатних номінантів, відомих своєю благодійною активністю. Серед яких Дмитро Монатік, Оксана Марченко, Наталя Могилевська, Вадим Новинський, Дмитро Комаров, ведучий «Світ навиворіт». 

Вручення нагороди «Янголи Добра» відбудеться 5 березня о 18.00 в Гранд Холл Хрещатик за адресою Київ, вул Хрещатик 14.

Благодійний фонд «Підтримка» запрошує до співпраці організації й особистостей, відомих своїми благодійними акціями та небайдужих до здоров’я дітей України.

Дитяче відділення Інституту серця дуже гостро потребує сучасного медичного устаткування. Наша добродійна акція спрямована на збір коштів, щоб дати хворим дітям шанс на життя.

Підтримайте нашу ініціативу. Ми будемо раді партнерству, долучайтеся до нашої благодійної справи.

Докладну інформацію, як отримати Запрошення на церемонію вручення, та контакти Фонду «Підтримка», Ви знайдете на сайті www.good-angels.site.

Ми робимо дуже важливу справу і будемо раді партнерству.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram