ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Скалецька заселилася в медцентр до евакуйованих з Китаю

Міністерці виділили окреме приміщення.

Скалецька заселилася в медцентр до евакуйованих з Китаю
Фото: facebook.com/zoryana.chernenko

Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька в п'ятницю заселилася в медичний центр "Нові Санжари", де розмістили на 14-денну обсервацію евакуйованих з Китаю.

Про це вона повідомила у фейсбуці.

"Нарешті перебуваю в приміщенні, в якому проведу два тижні. Хотіла, щоб мене поселили у звичайній кімнаті, але з урахуванням необхідності працювати і проводити постійні наради по скайпу і телефону мені виділили окреме робоче приміщення", - написала міністерка.

Вона розповіла, що до пізньої ночі перевіряла умови розміщення людей у "Нових Санжарах", тому її запустили в зону обсервації тільки в п'ятницю вдень.

"Спілкуюся з екіпажем. На цей момент усі, хто перебуває тут, почуваються добре. Людей регулярно обстежують, ознак ГРВІ не виявлено. Харчування тричі на день, його забезпечує кейтерингова компанія", - написала Скалецька.

Нагадаємо, 20 лютого в Нові Санжари привезли 45 українців і 27 іноземців, евакуйованих з Китаю через епідемію COVID-19 у цій країні. Разом з екіпажем літака, який їх привіз, і співробітниками служб, залучених до евакуації, вони повинні провести два тижні в ізоляції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram