ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львівській області госпіталізували двох осіб, які повернулися з Китаю

Їх стан задовільний, але випишуть людей тільки після результатів аналізів на коронавірус.

У Львівській області госпіталізували двох осіб, які повернулися з Китаю
Фото: utmb.edu

У Львівській області госпіталізували двох осіб, які повернулися з Китаю із симптомами респіраторних захворювань. Про це на брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько, передає "Інтерфакс-Україна".

Пацієнтів помістили в спеціальні бокси в обласній інфекційній лікарні.

"У пацієнтів, які повернулися з Китаю, виявлено легкі катаральні симптоми, вони повернулися не з провінцій, визначених як зона епідеміологічної небезпеки, і були госпіталізовані в інфекційну лікарню. Їм провели стрес-тести на грип, вони негативні. Інші аналізи і проби послали в Центр громадського здоров'я МОЗ України", - сказав Васько.

При цьому він зазначив, що стан пацієнтів - близький до задовільного, але випишуть їх з лікарні тільки після того, як лікарня отримає результати аналізів із Києва.

Нагадаємо, сьогодні також повідомлялося, що Україна вже очікує постачань тест-систем для діагностики китайського коронавірусу. Системи зараз на фінальному етапі тестування. Перше постачання - один комплект на 100 досліджень. Усього Україна замовила чотири такі комплекти тест-систем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram