ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі спалили автомобіль волонтера

Волонтер Андрій Лукін вважає, що комусь заважав своєю діяльністю.

У Запоріжжі спалили автомобіль волонтера
Фото: скриншот из видео

У ніч на 30 січня в Дніпровському районі Запоріжжя на вул. Штурмовій згорів автомобіль Volkswagen В6, що належав волонтеру Андрію Лукіну. Про це волонтер повідомив у себе на фейсбуці.

Лукін вважає, що його машину підпалили навмисно. «Сьогодні вночі, близько 3:30, поки що невідомі негідники позбавили мене засобу пересування, на якому я здійснював свою журналістську та волонтерську діяльність і, звичайно ж, заважав комусь... Дуже сильно ця машина допомагала і виручала мене і людей, з якими ми вели нашу діяльність», - зазначив Лукін.

У ДСНС Запорізької області зазначили, що сигнал про займання авто надійшов рятувальникам сьогодні о 3:53. Уже о 4:17 їм повністю вдалося ліквідувати загоряння.

Нагадаємо, минулої ночі це не перший випадок підпалу автомобіля. Так, уночі 30 січня спалили автомобіль Mitsubishi Colt, який належав львівській кореспондентці Української служби "Радіо Свобода" Галині Терещук і її чоловікові, журналістові Василю Терещуку.

"Сусід із вікна побачив людину з капюшоном на голові. Той поклав пакети на переднє скло під щітки і підпалив. Сусід закричав: "Що ти робиш? Ти вулицю хочеш спалити?" "Ні, тільки цю машину", - була відповідь", - описав подію Василь Терещук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram