ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ.

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

З початку цієї доби російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті двоє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомив пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими угодами 122-мм артилерійських систем, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Три обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Новотроїцького та Мар'їнки - зі стрілецької зброї; поблизу населеного пункту Невельське - з великокаліберних кулеметів.

П'ять обстрілів бойовики здійснили в районі відповідальності угруповання "Північ": поряд з Луганським - зі станкових протитанкових гранатометів; тричі в районі населеного пункту Оріхове - з артилерійських систем калібру 122 - 8 снарядів, з мінометів калібру 120 мм - 28 мін, з 82-мм міномета - 8 мін, а також застосували автоматичні гранатомети; поблизу Кримського - з міномета калібру 82 мм - 8 мін і з великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, на 16 січня заплановано перше цього року засідання Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram