ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівцях п'яний чоловік намагався спалити дружину та трьох дітей

Зловмисника на два місяці взяли під варту.

У Чернівцях п'яний чоловік намагався спалити дружину та трьох дітей
Фото: belta.by

У Чернівцях правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння намагався підпалити свою сім'ю.

Про це інформує пресслужба обласної поліції.

На спецлінію "102" надійшло повідомлення, що в лікарню доставлена 16-річна дівчина з опіками, отриманими внаслідок загоряння будинку.

Правоохоронці встановили, що в приватному будинку між 38-річним чоловіком та його 43-річною співмешканкою виникла суперечка, після чого 16-річна дочка намагалася заспокоїти батька.

Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік на зауваження не реагував і поводився агресивно. Взявши з підсобного приміщення пляшку з бензином, облив ним кімнату і дочку. Рідина потрапила на гарячу піч і загорілася. Вогонь миттєво перекинувся на 16-річну дівчину.

Залишивши в будинку дружину і трьох дітей, чоловік втік з місця злочину. Однак протягом години поліцейські розшукали зловмисника і доставили у відділення поліції.

Слідчі затримали чоловіка за статтею 208 (Затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За клопотанням слідчого Шевченківський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на шістдесят діб без альтернативи внесення застави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram