ГоловнаСуспільствоЖиття

SkyUp запустить рейси з Харкова в Батумі, Бургас, Тель-Авів і Тбілісі

Рейси запустять у період літньої навігації.

SkyUp запустить рейси з Харкова в Батумі, Бургас, Тель-Авів і Тбілісі
Фото: facebook/LvivAirport

Авіакомпанія SkyUp Airlines у березні-червні 2020 року запустить рейси з Харкова в Батумі, Тбілісі (Грузія), Бургас (Болгарія) і Тель-Авів (Ізраїль). Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу компанії.

Зокрема, рейси з Харкова в Батумі стартують 29 травня 2020 року. Вони будуть здійснюватися по вівторках і п'ятницях. Вартість квитка - від 1,9 тис. грн в один бік без багажу.

Рейси з Харкова в Бургас заплановано з 2 червня 2020 року. Вони будуть здійснюватися по вівторках. Вартість квитка - від 1,6 тис. грн в один бік без багажу.

Рейси з Харкова в Тель-Авів стартують з 29 березня 2020 року. Вони будуть здійснюватися по четвергах і неділях. Вартість квитка - від 2,4 тис. грн в один бік без багажу.

Рейси з Харкова в Тбілісі заплановано також з 29 березня 2020 року. Вони будуть здійснюватися по понеділках і четвергах. Вартість квитка - від 1,8 тис. грн в один бік без багажу.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що SkyUp запустить рейси з Одеси в Батумі (Грузія) і Ларнаку (Кіпр). Вартість квитка без багажу з Одеси до Ларнаки стартує від 1 768 гривень (назад - від 1 842 гривень), в Батумі - від 1 649 гривень (назад - від 1 559 гривень).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram